fbpx

Tradisjonshytter fra Haukeli

Veien til hyttedrømmen


Vi leverer hytter med ulik størrelse og med varierende omfang og uttrykk. Vi tilbyr nøkkelferdige løsninger  Sammen finner vi den løsningen som passer best for dere.

VÅRE BYGGETEKNIKKER

LAFT

Vi er en av Norges ledende byggmester innenfor laft. All produksjon er norsk og vi har gjennom flere tiår spesialisert oss og har mye erfaring og kompetanse. Lafteknuten er den viktigste delen når vi snakker om laft som konstruksjonsmetode. Stokkene krysslegges så de ligger i samme nivå i to parallelle vegger, mens stokkene i de to mellomliggende veggene ligger en halv stokkhøyde høyere.

STAVLAFT

Ved stavlaft som byggemetode lafter vi horisontalt bunnsvill og toppsvill sammen som ei ramme med vertikale stolper i hvert hjørne. Deretter blir det reist en vanlig reisverkskonstruksjon mellom denne rammen.
Å kombinere laft og stavlaft er blitt veldig populært og det er noe mange av våre kunder velger.

MASSIVTRE ELEMENT

Vi er også en av få leverandører i Norge som bearbeider massivtreelement. Hus og hytter med dette som byggemetode blir stadig mer populært. Massivtreelement er lameller eller bord av konstruksjonsvirke som settes sammen til større elementer ved hjelp av ulike typer forbindelsesmidler for statisk samvirke.

NØKKELFERDIG

De fleste kundene velger nøkkelferdig løsning når de skal bygge hytte eller hus.
Vi er selvfølgelig behjelpelige med å finne den løsningen som passer best for ditt prosjekt.

Skreddersøm

Dere kan utvikle deres helt unike hytte sammen med vårt team. Vi leverer flest prosjekter med full skreddersøm.

I et kreativt samspill inspireres vi av deres ønsker og behov, men også av omgivelsene, den lokale historien og av naturelementene der hytta skal stå.

Vårt mål er at hyttene alltid skal føles personlige, unike og eksklusive!

Kjernemodell

Vi kan forenkle byggeprosessen ved at dere får tilgang til en eller flere av våre kjernemodeller. Disse modellene holder også høy standard, men er ferdig utviklet og prosjektert.

Denne løsningen kan også gi noen muligheter for personlig tilpasning ved behov. For eksempel ved å utvide eller redusere areal, flytte på dører og vinduer, endre på enkelte innervegger eller ved å velge blant ulike materialer og tilvalg.

Vi leverer tradisjonshytter fra Haukeli.

Vinteren 2021 vil vi komme med ytterligere modeller som vil være spennende for deg som hyttekjøper.